Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och lite till


Jag tror vi glömde andas
där emellan
allt

Det var därför som
solen
aldrig riktigt var
vår

hans fotspår mörknande liksom lite
varje gång vi sågs

För att vi glömde andas
emellan


Alkoholen
Drogerna
och sex

Vi slutade
Se
vad som betyder

Något




Fri vers av Månen
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månen