Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi aldrig håll hand igen


Jag kan viska ditt namn i
natten

men vad gör de annorlunda
när du aldrig
lyssnar

Jag kan gråta
i hemlighet

men vad gör de annorlunda
när du tror att jag inte
kan
gråta


Så när himlen slutat se
mig
Slutade mina
tårar
rinna

föralltid


och jag undrar
Är du
lycklig
Nu




Fri vers av Månen
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 00:37



Bookmark and Share


  Vildaste
vackert, sorgligt
men bra/vilda
2008-10-12

    Sandrew
SHIT, VÄLDIGT CATCHY!

Förlåt, kan inte kommentera ordentligt, men brabrabra!! *applåderar*
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Månen