Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten är inte alltid så lång



Skuggorna blir mindre i snön
Men avtrycken blir dessto större.

Vi kan fortsätta gå i en
Evighet

Men vad gör det,
När du alltid vänder när du ser att det är
Jag

Jag skulle aldrig sudda ut dina steg
Men jag ska aldrig följa dem igen.




Fri vers av Månen
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-11-26 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månen