Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far vatten




Lika självklart som vattnet rör sig i vågen
Trodde jag det va självklart att jag
älskade dig


Men lika fort blåsten slutade
och vattnen inte längre kunde röra sig i vågen

Blev kärleken lika förrädisk
som det
svarta
djupa
vattnet




Fri vers av Månen
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månen