Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionens sötma


Du varma man

Min kind mot din, ger värme.
Din blick i min varm och löftelserik.
Din mjuka mun mot min ger mig sötma.

Näring att ta nästa steg.

Känna på din varma kropp.
Den som reagerar på min beröring.
Mjuka fingrar som sakta smeker din vackra hals.

Låter mina händer glida ner över ditt hårda bröst,
där jag känner ditt varma hjärta slå.
Lägger mitt öra mot ditt bröst, för att höra dina
snabba hjärslag.

Min varma hand smeker din platta mage, varm och trygg.
Känner din upphetsning mot mina styva bröstvårtor.

Jag vill ge dig en underbar njutning du varma man.




Fri vers av Piann VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 14:07



Bookmark and Share


  papessa
vackert och passionerat utan omskrivningar
2008-07-29

  Ronny Berk
så varmblodigt vacker den kärlekens smeklystna poesi...ja...
2008-07-10

  Maria T
Jag tycker det är fantastiskt att få lägga mitt öra mot någons bröst och höra hjärtslagen.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP