Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"en lite nyare klassiker" ;=)


En i taget


Populärt att skriva om kor nu

Verkar de som

Påminner om blondinen som hamnade under kon

”En i taget grabbar” mässade hon.




Övriga genrer av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO