Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imma

långsamt vaknar
tunga ögonlock väjer sol
varm luft ur nattens andetag

hand på höften
söker trygghet nära
orörlig själ

inbillade mönster
längs vita armar
oupphörligt

sol genom glipor
orala plusgrader
oberäknelig affekt

slutfas livlös
morgons rand genom läppar
omedelbara andetag




Övriga genrer av Din Mormor
Läst 555 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-01 09:04



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Precis som andetag mot fönsterglas, Imma och så suddas det ut, bara försvinner det där Vi, vafan jag snackar om, hur ska jag veta det. Tycker det är så fint nedtecknat, härliga bilder i huvudet får jag, äh okej håller käft och letar morgonens rand och hand på höft, fan så fiiiiiiint, hör sen!!!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor