Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför undrar du?


I sommar ska jag!

1) Krama första bästa bara för att
2) insupa mig sommaren helt och hållet full.
3) hamna på en bondgård i början på augusti.
4) köpa en dyr ko, ok.

Ev ha öppet hus men vet inte om jag hinner har en hel del att göra.

Gå på bolagsstämma.

Min sommar blir varm och fin med mycket bad!:))

Jag ska jag försöka låta bli att sova bort hela sommaren. jag är som en tjur, så fort det blir sol så läger kjag mig på en solig plätt och somnar!

Semestern börjar på måndag och då åker jag till Åkersberga . Tror jag blir knasig på att man har så mycket bröte, även om jag tycker jag har lite grejjer.

Jag ska umgås med familjen och vi har så lite som möjligt planerat.

Har kollat lite fotbolls-Em som en tok. Har varit jätekul att Spanien vann igen efter så många år OLA!
Nu vet jag inte vadjag ska göra och så regnar det väldigtmycket nu för tiden.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 09:58



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt min vän!
2008-07-01

  lodjuret/seglare VIP
av bilden att döma trodde jag du kanske skulle mula någon av dina antagonister, med en sådan där billig paj som finns att köpa i frysdisken, om än kanske något upptinad vid tillfället, men ha en fin sommar iallafall, vännen, och oroa dig inte för framtiden, du kommer ändå alldri fram ti den... (citat av en programledare i tv som jag aldri minns vad hon heter)
2008-07-01

  Kalle.O
Låter som bra mål...
Lycka till!
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin