Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"gammal klassiker"


Selesamt


Säljaren på norrland sitter med sin kamrat
Och berättar om sina resor
Så…
-Jag var i Lycksele och Vindsele förra veckan
Innan dess var det Barsele, Åmsele och Rusksele
-Jaha undrar vännen, har du inte vart i Arsele också?
-Jodå veckan innan dess så var jag där.




Övriga genrer av LassO
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO