Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens smärta

Jag är glad!
du säger, jag tyker om det, men sårar mig hellre

Jag är lycklig!
du säger, jag med, och vänder mig ryggen

Jag tycker du är så vacker!
du säger, jag tycker du är snygg med, fast letar vidare

Jag säger du är helt underbar!
du säger, du är också det, men väljer andra

Jag säger du gör mig så glad!
du säger, du gör mig också så glad, sedan för att få mig ledsen

Jag säger, jag gör allt för dig!
du säger, vad gulligt, jag blir så glad

Jag säger, vill uppleva saker med dig!
du säger, ja, vad roligt

Jag säger, jag älskar dig!
du säger, ingenting och går vidare ..

Jag gråter, jag går vidare ..
Jag blir starkare, för jag vet att kärleken gör ont

jag vet, att älska någon är mod att inte bli älskad
Jag vet, att kärleken finns, att det är det allra vackraste vi kan uppnå

Då det är själslig samhörighet, ett kliv in i det okända, denna magiska värld
för vi känner den bara, då smärtar den inte, mod är att älska och bli älskad..




Fri vers av JNI
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 18:07



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jag kan bara hålla med kärleken gör förbannat ont spec n är man känner sig osäker på den
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI