Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog farväl.

minnena av oss två lever i hemlighet
jag kan inte släppa taget
jag levde endast i din närhet
jag förlorade det känslomässiga slaget

ingenting tycks läka kärlekens djupa sår
kommer jag älska dig i all tid?
inte ett ord på två år
saknaden har tagit över mitt ensamma liv

dörren för någon annans kärlek är stängd
mitt hjärta vägrar slå
i ett hörn sitter jag oförlåtligt trängd
det finns ingen väg kvar att gå

jag älskade dig med kropp och själ
endast kärleken gentemot dig finns kvar
jag minns hur du tog farväl
jag minns hur kärleksfull vår relation var
hur kärleken mig till sjunde himlen bar....




Fri vers av Naatti
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naatti