Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstag

älskandet av att lida
för den förlorade sanningen
vänd nu sida
gråt mer för den försvunna meningen

se det som ingen annan ser
hör det ingen ännu sagt
analysera lite mer
leta tills sista kortet ligger lagt

gråt tills tårarna tagit slut
ångra tills du tappar hoppet
det förlutna kan inte bytas ut
du är förföljd hela loppet

nu ser du det ingen annan kan se
nu kan du hata,älska och gråta
lev och låt dig aldrig mer le
ångra till döds men låt dig aldrig att förlåta
sönderanalysera livets enda gåta.




Fri vers av Naatti
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naatti