Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var, du är

Inga ord kan förklara
såret blev till ett ärr
du vägrar att svara
alldeles för olyckligt kär

Du stal en del av mig
du visade mig en värld jag aldrig kan nå
du förändrade hela mig
ingenting finns kvar att förstå

Jag kan inte glömma våran tid
jag ser endast dig
älska gör man hela sitt liv
du är fortfarande meningen för mig

Jag minns hur vi skratta och log
hur resten av världen försvann
det var ingen som förstod
de fina stunderna brann

Våran tid är sedan länge förbi
hoppet är dött och begravet
men det var en gång bara vi
till det minnet har jag all rätt.




Fri vers av Naatti
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naatti