Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatan och pusslet


när sista biten kom på plats
var insiktens pussel lagt

med ögon fyllda av klarsyn
och hjärtat stillat i frid
lyfte den lilla skatan

hon blickade över
verklighetens bild

där satt vrede vid sidan om svek
och skulden låg vid sidan om förnekelse

med ärlighetens vindar
under sina vingar
flög hon mot livet
äntligen fri






Fri vers av Pica pica
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-07-08 11:51



Bookmark and Share


  Anna H
Härligt! Tänk att få lägga de där sista bitarna i pusslet och finna friden. Underbart!
2005-07-12

    Bodil Sandberg
En vacker dikt
2005-07-08

  Cinemiracle
Så är det. Det finns liv och framtid. Man kan gå vidare och resa sig igen. Tack för att du fyller mig med hopp om liv!
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica