Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äcklar mig

Jag såg dig framför mig
och som en pool fylldes jag upp
av mina egna spyor


du äcklar mig


En gång var du i mig
och jag kunde inte tänka mig
något annat


nu äcklar du mig


Jag kunde tänka mig
att bakbindas av dig
för att njuta mer


du äcklar mig något fruktansvärt


Du var för överlägsen
och jag för självständig
för en översittare


du äcklar mig


Tack för att vi dumpade varann
för annars hade jag
fått knulla ett äckel





Fri vers av KremlingeN
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-07-08 23:11



Bookmark and Share


  Stäff
äckligt
2005-07-26

  Hans w-art Westlund VIP
insikt kommer oftast efter
2005-07-09
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN