Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en i mängden

Du vet knappt vem hon är,
men du vet att du sett henne.
Hon märks inte så mycket.

Hon är ingen speciell,
du kommer ihåg henne lite smått,
men inte för att hon var nån särskild,
utan för att hon var konstig, tyst och så.

När det är fest glömmer alla bjuda henne..
För vem kommer ihåg hon som knappt syns,
hon som inte tar nån plats,
som alltid är i bakgrunden..
Vem kommer ihåg henne?

Ingen...

Alla glömmer..

Ingen ser..

Tänk att,
få synas,
att sticka ut,
att bli ihågkommen för den roliga tjejen alla vill va kompis med..

Tänk om, tänk om....




Fri vers av Maria C
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 19:52



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du är inte bara en i mängden.
Du är alldeles perfekt och speciell som du är =)
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte många som vill vara mina vänner. Och jag släpper inte många in på livet heller.
Bryr mig inte om jag så blir ensam.
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria C