Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan livet hann börja

Jag tror
att jag en gång
älskade allt

som går allt älska



Men sen
började livet




Fri vers av KremlingeN
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-07-08 23:22



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, livet, eller snarare vardagen, kan tyvärr suga must och lust ur alltför mycket ibland. Väl fångat!
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN