Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent




det skymmer i min ände.

jag talar till en dövhet.

jag vill riva upp tystnaden.




Fri vers av blondgeisha
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-07-03 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blondgeisha