Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker är det inte mening att man ska glömma... Nu återstår bara hoppet.


Kan inte...

Kan inte sova,
natten rinner mellan mina fingrar.
Tankar virvlar i mitt huvud,
kan inte sluta tänka "om...".

Hon vet inte att jag tänker så,
gamla minnen i damm och spindelväv
Vet inte själv vad jag tänker på,
det är utom min kontroll nu...




Fri vers av Proton
Läst 706 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-03 22:09



Bookmark and Share


  Mike
klockrent beskrivining av någonting som berör alla. fan tankarna är ett kaos och fuckar upp hela dygnet. man känner så väl till det där. underbart skrivet!
2008-07-08

    Bodil Sandberg
Du sätter sannerligen ord på sömnlöshetens dilemma och utan att nudda "klagans ve"...bräckligt men så starkt detta till trots!!!!
applåder!!!!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton