Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mera skaffar jag en flickvän tokig i meloner. jag hade en gång i tiden en sån flickvän.

Det var betungande att bära hem!




Meloner kan vara!

 

Meloner hit och dit, upp och ner.

Meloner kan vara gula ,vita gröna röda.

Meloner kan vara söta ,fadda läskande undermogna övermogna och fullständigt perfekta.

Meloner kan vara runda avlånga korkade stora som små.

Meloner kommer från soliga länder.

Kan man äta meloner som har en själ?

 




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 10:28



Bookmark and Share


  Obnoxious
"undermogna"
:D
2008-07-28

  Maria T
En fin dikt om meloner
och en vacker bild.
2008-07-07

  Jean-Michel Orblin
Jag visste inte att meloner kunde väcka såna känslor,det finns även äpplen senare svenka såna!
2008-07-04

    Melona
Herregud,

vad jag måste vara ståndaktig då, syftar på kommentaren här under... ;)

*Skrattar*
2008-07-04

    deb8
Vilken Melonmanual du snickrat ihop här...
Jag äter alla mina meloner, själ eller inte...du får väl ta en tugga och se efter?! Du kanske har en melonfetisch....
2008-07-04

    Melona
Visst kan man äta meloner, det är det godaste som finns... :)

Däremot de med själ, de är fridlysta och mycket sällsynta, de äter man inte!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin