Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap mellan åldrarna

Hon är liten, vännen stor.
Hon är ung, vännen dubbelt så gammal.

Vännen är full av livserfarenhet och kloka råd.
Vännen har tid att lyssna, ta del av händelser, tankar och funderingar.
Vännen finns där som ett stöd, någon att luta sig mot.
Vännen kan ge en tröstande klapp på axeln, en vänlig blick, en uppmuntrande kram.

Hon kan även hjälpa vännen.
Få henne att tänka över livet, se på omgivningen med nyare ögon, se den genom en tonårings ögon.

De uppskattar varandra, tar hand om varandra, tycker om varandra.

Det är vänskap mellan åldrarna.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 12:20



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ja! Det där kan jag verkligen känna igen här på poeter. Hur vi kan läsa varandras texter över generationer och verkligen hitta guldkorn i andras perspektiv och hjälpa varandra oavsett ålder.
Det är en av de saker som är så fantastiskt med den här sidan!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken