Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-.......


ord

Gråter
Skär
Skriker
Bär

Andas
Ångrar
Springer
Fångar

Lämnad
Brinner
Snubblar
Försvinner




Övriga genrer av Omhimlenvoreblå
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-05 20:06



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket vackert skrivet av ord!!!!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå