Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?? .

så lätt så lätt
mitt hjärta brinner lika bra som papper
i en värld av idioter
där verkligheten är gratis
och det andra är för dyrt

skriven av Döden.
Måste bara lägga till den för
att den är så underbar!




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 20:36



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
* där verkligheten är gratis
och det andra är för dyrt *

så ska en slipsten dras
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå