Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovemehuntme

En stjärna som lyser klart i mörker
Ett litet barn som värme söker
Du ger av din värme
Du skänker ditt ljus
Du hjälper någon höra vindens
vackra sus
som vågor slår upp mot kanten
och skummet som är kallt än
vintern har varit lång och kall
men du har hjälpt många ur sitt fall
En siprande vind som lättar
från sin grund
är borta i nästa sekund
Men du lär dom se det vackra i vinden
och torka bort det hav som runnit på kinden
Du reser dom upp och stödjer deras liv
hindrar dom från att ta sitt sista kliv




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå