Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig leva mitt liv och ta tag i ditt eget istället för att skaka omkull mig hela tiden.

Jag är så trött på att se igenom
men allra mest på att gå igenom
tror jag
och dina äckliga ord
slår mig lika hårt i magen
varenda jävla gång
men du förstår aldrig någonting
varför fortsätter du försöka?


du vet att jag vet att du bara ljuger
att du bara använder mig
när du inte får som du vill
men ibland är det svårt
att helt plötsligt
öppna ögonen och lägga ner
för du behöver lägga ner
så öppna ögonen

jag är trött på dig
på digdigdigdig
och aldrig förr har jag känt mig mer
horig
än vad jag gör i dina armar
med dina
falska äckliga leenden
så bara släpp
låt mig gå
för helvete







du slår sönder varje millimeter av min kropp och mig själv











Fri vers av BABYSTAR
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-06 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR