Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandhav

 

Mitt inre har förvandlas till arid ödemark

alla ån och små bäckar har torkats ur

sandhav är min nya natur

 

vindarna blåser runt på den saliga marken

där jag gick vilse

försvann i ensamhet

 

jag drunknade i sorgen

och uttorkades av smärtan

men ändå

av någon konstig anledning

andas jag?

 

 

Gud,

låt himlen fälla tårar över mig

spola över de blodlösa öppna såren

hela - så jag åter lär mig att leva

 

för han,

är borta

         nu...




Fri vers av BlåhäXa
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 14:01



Bookmark and Share


  bluesatin
Helt klart läsvärd. Ärligt, öppet, klarhet, vackert och poetiskt. Mycket bra skrivet utan prestation. Vi hörs & syns. Jag tänker på dig.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa