Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Maghål och själasår

Kunniga säger

[konfrontera ditt problem]

Det handlar om tillit, allt annat vore osunt
För om den inte finns, vad är då värdet?
Relationer utan värde säger de...

Relationer kan väl inte sakna värde?
Tillit är diffust och ljusstark:

[tar tid att bygga upp, tid att se]

För vi behöver en grundplåt, kärleksmark
Smekningssekunder är värt så mycket mer
För då handlar det inte om allt det andra

Mina egna spöken driver mig, demoner äter mig
sekundsögonblick blir eviga och tiden står still:

[jag kan känna hur den flyter omkring mig]

För mina andetag skvallrar och mina ögon ser inte
det är mig själv jag inte kan lita på
Maghål och själasår:

[Jag litar på dig men vågar inte tro på mig själv]




Fri vers av Proton
Läst 784 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton