Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstapel´n

Det är jag som är hålet
som gör ont, allt ont
Du blev bara som du var
det var jag som glömt bort, bytt nytt
Kakan finns som en illusion
Äta luften?
Jag tuggar gärna luft, jagar bovar & banditer
Konstiperad konstapel utan tjänst
Min mun , en pistol
din mun, en luftvärnskanon
Pang! Ett hål!

Jag är hålet!




Fri vers av DaDakK
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK