Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gissa mitt jobb....


En bit choklad

Femton nycklar
Fångvaktaren är här
för att bryta tystnaden
Femton minuter maximum
men jag måste efter fem

En muta för att få lite mer tid
men jag måste efter fem

En bit choklad
säger mer
än
kan du inte stanna

Det säger
- Du är allt jag har

Och jag stannar alltid kvar...





Fri vers av DaDakK
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK