Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema skrivargruppen.


Ögon!

 

Ögon:

kontakt med en hund kan bli till ett helvete eller en skön stund.

Stirra inte in i andras ögon själ.

Ögonkärlek på 4-a.

Rara ögon snälla ögon , hemska ögon psykopatiska ögon, hypnosögon.

Ögonsten, ögonbegär-besvär.

Jättebläckfiskens ögon är dom största i djurriket, men vem har dom minsta?

Jag är Ö- bon i skärgården.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 1368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 10:25



Bookmark and Share


  Jaqualx
Va fan! Den här var skön. ovanligt lyckad lekfullhet. Och hur ofta blir man överraskad av en text? Tack för det.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin