Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är perfekt?

Människans dröm,men inte människor som drömmer.




Perfekt!

 

Jag bor i det perfekta landet.

Med den perfekta regeringen.

Med den perfekta middagen.

I den perfekta stadsdelen.

Med den perfekta kärlek-banken.

Som tar min peng.

På den perfekta gatan bor jag.

Slår den perfekta hole i one med cykeln..

På den perfekta gräsmattan.

I det perfekta huset med gatubruset.

I den perfekta bäddsoffan.

I den ligger perfekta jag

Och tittar på det perfekta

Tv, programmet ett slag.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 11:03



Bookmark and Share


  Maria T
Ytterligare en -perfekt- kommentar
2008-07-07

  Lennart Bång
Bara måste skriva den oundvikliga kommentaren: "Perfekt!"
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin