Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma

Du ska veta att vad du än gör

Vart du än bor

Vem du än är tillsammans med

så kommer jag alltid att älska dig.

Du har rest mig upp som ett segel när jag har hatat livet som mest

När jag är med dig är det alltid fest

Du har funnits så länge för mig i mitt liv

Jag har tagit dagarna med dig som en självklarhet

När jag nu inser att jag borde tacka dig för allt du har gjort för mig

En dag, när jag får egna barn vill jag att mina barn ska ha haft det lika bra som jag hade

Men efter ett tag insåg jag att det är nästintill omöjligt

Ingen kan vara bättre än dig, det är du som är stjärnan

Med dem här orden vill jag bara säga:

Mamma, jag älskar dig




Övriga genrer av LoVeR-PoWeR
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-07 15:10



Bookmark and Share


  friheten
Vacker kärleksdikt till din mor. Hoppas du låter henne se den.
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR