Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009~02~18
Ett samarbete med Robert (Skrivarn här på poeter) Det med kursiv stil har han skrivit. Det med vanlig stil står jag för ^^



Alla stygn kan inte sys igen

Du lämnade en kyss och en massa hopp till mig

Jag trodde att det kunde bli något men ack vad jag hade fel

Du stannade här för ett ögonblicks sekund men du sitter fortfarande kvar hos mig i min hjärtelund


Närvaron av dina lögnaktiga ord                                                                  

Bildade oupplösliga knutar i min lilla själ                                                      

Polisen skulle kunna gripa dig för hjärtemord 



Jag vet att sånna här knutar är svåra att få upp

Det tar lång tid att få ihop hålen i hjärtat, det vet jag sedan lång lång tid

Mitt bultande inre organ ser ut som ett lapptäcke,
fyllt av lagningar, fyllt av stygn som sakta sprättas upp gång på gång
i en oändlig ledsam sång


Om någon kunde ta sig tid att höra på                                                              

Den gråtande sången inom mig                                                                       

Aldrig kommer ynkliga jag                                                                          

Kärlekens översta trappsteg nå    




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-18 21:17



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
Nice!:) måste säga att "polisen skulle gripa dig för hjärtemord" är typ det snyggaste jag hört! Hare gött.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR