Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande drömmar

Drömmar kan man sväva på,

men inte föralltid

För även drömmar kan gå i kras,

det vet jag,

i lika många bitar som mitt hjärta av glas...




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR