Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009~02~09


En ostämd gitarr

Jag är som en ostämd gitarr

har fortfarande kvar så mycket att lära

från livets hårda strängslag

Mina strängar vibrerar i otakt

och skapar ett milt kaos

Det enda som vibrerar i takt

hos mig

är musiken

Resten av strängarna i mitt liv går snart sönder

tills du kommer och stämmer min gitarr...




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR