Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är kärlek så speciellt?

Alla pratar om kärlek

som om den är något speciellt

En magisk känsla

ja, mig har det då inte hänt

Alla omkring mig blir kära jämt

och här går jag runt och känner mig som något slags skämt

Är det en sjukdom som jag har,

att inte kunna bli kär

Att inte kunna falla ner i kärlekens begär

Att sväva på små rosa moln kanske inte riktigt är min grej

jag är väl helt enkelt en extraordinär tjej






Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 00:35



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Härligt rim, och melodi, extraordinärt!
2009-01-04

    Wewill
du är duktig nellie :) gillar din stil. och kärleken kommer, var glad att du slipper den istället det är mest jobbigt xD
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR