Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009~05~16


Hjärtekrossaren, jag

Vill du att jag ska komma till dig ett slag?
Bara för en dag?
Jag fixar ditt hjärta i skivor många
Vill du att de ska vara korta eller långa, 
smala, kanske rentav kompakta och trånga?

Mina metoder är olika men oftast använder jag kniv eller såg
Du kan lägga dig ner där min förra patient just låg

Ska jag vrida runt och trampa
eller ska jag hårdare stampa

Om du vill så kan jag gravera allt splitter, jag har ny gravyr- färg med glitter

Kommer du för nära när jag håller på går ditt bankkonto under
Det är dyrt att leka med känslorna i lugna och fartfyllda stunder
Men det är lugnt, jag har haft rätt många kunder...

Mina plåster är slut
men jag kan försäkra dig om att dem kommer nästa helg
Men om du inte har tid kan du sälja bitarna på blockets köp och sälj
Så kom inte för nära, då backar jag bort
Och gör ditt hjärta till en väldig kompott




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-16 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR