Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens sanning

blablabla

blablablabla

BLABLABLABLABLA

har du någonsin tänkt ordentligt på
vad det varje dag i tidningen står
en försvunnen här
en våldtaken där
en knivhuggen hit
ett mord dit

en hård vass knytnäve
när vi återigen påminns om
vilka puckon, idioter vi har omkring oss

efter knytnäven
ska vi våra celler mata med skvaller
om carolas kristna tokigheter
britneys alla fiaskon

BLUÄH

jag tror jag kräks




Övriga genrer av mfinne
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-07 19:36



Bookmark and Share


  mandarin
Härligt knytnävsslag mot dagens ytliga och sensationslystna media. Jag måste sila ordentligt när jag läser tidningarna för att inte kräkas jag också, men den här texten var skön att läsa.
2008-07-24

    Sandrew
Så himla bra skrivet! Älskar texten.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne