Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset!

 

 

Kan man hitta paradiset i livet?

Finns det ett paradis i en vacker gris?

Så finns helvetet i en stucken gris.

Adam och Eva i reklamen med ormen åt av äpplet!

Dom leddes av ormen in i det moderna samhället, till banken för att låna till en lägenhet!

Seven heven!

Seven Eleven!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-08 10:08



Bookmark and Share


  isidore
du är extremt rolig och blandar det med en väldigt speciell känsla för orden.
2008-07-10

  Il poeta della luna
Måste instämma med föregående (!)
Den skänker ett leende
och jag gillar!

Patrik
2008-07-08

  mare VIP
....en intressant dikt.......ler....
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin