Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur människor blåser upp sig, hur de anser att de är offer.


Liten i världen

Dömd känner du dig
utav mig
och de andra hycklarna
du nämner.

Trampad på kanske
i en värld full av hat
rentvår du dig
med högmod...no pride!

Avsky och hat
dina bröder de är
försöker förstå
varför du sårar så?




Fri vers av Livia
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-07-10 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia