Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stepping stone

när man faktiskt tror att någon bryr sig
och man inser att man står där själv, igen,
vem ska man då vända sig till?

Du tror att du kan lura mig igen
Du tror att jag alltid kommer finnas där
oavsett
Jag önskar att jag kunde säga att du inte betyder något
att jag faktiskt klarar mig själv
men det gör jag inte.

Jag behöver dig
eller
Jag behöver det jag en gång såg i dig.

Löngerna, sveken och det som någonsin sårade mig,
det kan du behålla för dig själv.

äsch, jag ska börja bry mig mer om mig själv
då kommer man längst, det tror jag.






Fri vers av Maria Thulesius
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-08 19:58



Bookmark and Share


  takethemoon
Denna klaffar känslorna lika bra "Jag behöver det jag en gång såg i dig" stämmer verkligen in om man blivit sårad
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thulesius