Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke försvinn

när kvällen kommer
börjar tankarna susa i huvudet

Vem är jag?
Vad ska det bli av mig?

Jag är trött
matt

orkar inte tänka mer
aldrig mer

att sova kanske är det bästa nu
men att bara ligga och vrida och vända på sig
hjälper mig ju inte

kallsvettig
panikslagen

det nog bäst att sitta kvar iallafall
låta mörkret komma
natten smyga sig på

jag vill sluta tänka
men det går inte
och jag orkar inte

snälla
låt mig bara bli fri





Fri vers av Maria Thulesius
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thulesius