Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan fan fan



Tiden läker alla sår?
Jag vet inte.

Såren känns mest infekterade just nu
typ sånna sår som aldrig vill läka
och när de väl gör det så lämnar de stora ärr.

Du är mitt ärr.

Det stora ärret sitter där det sitter
lyser starkt emot mig
skrattar med ett stort hånleende mot mig.

"Varför var du så jävla naiv?"

"Varför tyckte du det var okej?!"

Det var inte okej.
Men ärret sitter där det sitter.
Och det ska jag leva med.





Fri vers av Maria Thulesius
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-11 19:40



Bookmark and Share


  takethemoon
Så himla bra! Verkligen mitt i prick. Kände igen känslorna så väl
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thulesius