Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att

Ensam
Men ett hopp
Ett hopp om nånting bättre

Du?
Kanske
Förmodligen inte

Men jag behöver,
Jag behöver den där känslan

Den där känslan som håller mig vid liv

Jag sa att jag klarar mig
Det kanske jag gör också

Men dig brevid mig just nu
skulle ju inte vara helt fel




Fri vers av Maria Thulesius
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thulesius