Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig, du där.

Du ger mig styrka
för du är precis så jag vill vara

du är vacker
du är stark
du är dig själv

tack

tack för att du låter mig vara mig själv en stund




Fri vers av Maria Thulesius
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-07-16 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thulesius