Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På annan ort

Du drar fingret längs min kind.
"Har jag något där?", frågar jag,
men får inget svar.

__Fast jag är någon annanstans__

Vi tjafsar i biokön,
vem ska ha vad och vem är skyldig vem?
ni kommer slutligen överens.

__Men jag är redan någon annanstans__

Missade papperskorgen,
står med popcorn och läsk utanför bion
och ni skrattar såklart åt mitt misstag

__Men jag står någon annanstans__

Du blir arg såklart,
över ingenting, precis som vanligt.
Och allt blir ansträngt, fastän jag inte bryr mig.

__Jag sitter fast någon annanstans__




Fri vers av Proton
Läst 634 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 22:34



Bookmark and Share


  Nattiz
This one I really liked
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton