Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronställen


Gör en liten
piruett

landar på ett
smultronblad

där det är grönt
och skönt

hör vinden bland
skogens träd

plockar smultron

Jag vill
lägga dem
i min korg

dela med mig
av smultronen

ge mer musik
åt denna dag

Smultronställen
många

Vill känna
havets vindar

vill känna mina
fötter doppas
i havet

plocka smultron
i min korg

ge mer musik
åt denna dag

en dag

ett liv




Fri vers av Katarina_
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 10:57



Bookmark and Share


    christie
Oj vad jag längtar efter sommaren och allt med den
2010-01-06

  aol
så vackert bokmärke så klart
2008-11-03

  Kristina Wallbing
Det är något magiskt med smultron!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_