Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..han kom som en vind..


Vårvind

Skamlöst ofta finns jag nära dig
och rullar runt i ditt härliga skratt

lägger jag min tanke
alldeles brevid ditt vara
och låter dig bekräfta och befria

möter jag så öppet jag kan din blick
för att själar ska få en chans
att varsamt röra vid varandra

plockar jag skyndsamt de korn
som blev mina
och mal dem njutningsfullt
i fantasins lustfyllda kvarn

så äter jag flisa efter flisa av den kaka
som aldrig var för mig att smaka




Fri vers av Lia-Lej
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 18:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt detta!!!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej