Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under regnbågen


När den fallna ängelns
orättvist hårda klander
föll likt ett skyfall
en het sommardag

då sköljdes bitter blick
av klarhetens regn
och eldhärjade världar
återfick svalka och fukt

ängeln blev till människa
under regnbågens reflektion
och den förtappade återfann
vägen från avgrundens djup






Fri vers av Pica pica
Läst 377 gånger
Publicerad 2005-07-11 09:38



Bookmark and Share


  Anna H
Jag gillar verkligen ditt sätta att berätta. Det är som en hel historia som får liv i dina dikter, det gillar jag och det är skickligt gjort!
2005-07-12

    Bodil Sandberg
För mitt öga är detta ljuvlig poesi
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica