Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upprepning hopar sig mellan två axlar, tyngda av liv. - antabus


s u b a t n a .

Jag såg en gammal vänn igår

Han bar mitt hjärta i sina händer
många år i hemlighet
tonårskärlek du vet

Där satt han min vänn
helt ensam tillsammans med alkoholismen

Hjärtat gick sönder lite mer igår kväll
att se dig oförmögen att ta hand om dig själv

Jag tror han sitter där än
men Bambi vågar sig nog aldrig dit igen

Jag gav dig ena handen
& du bet av
vid handleden

Din sorg bar du i dina kläder
& min lever skulle tydligen må sämre nu
du räckte din segelbåtsflaska under min näsa
du drog den alldeles för tätt intill
ett uns av doft påminner mig om allting jag inte vill

Jag får svindel när jag trampar ut ur ditt luftslott
& tappar andan i förtvivlan
jag kan inte göra något för dig
om du inte gör något för dig själv
jag kan inte gråta kvar
det här kan jag inte se än

Jag är tacksam att jag redan var på väg då
rädslan för att bli väldigt sjuk är starkare
än längtan till att slippa stå ut








Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 731 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-09 11:23



Bookmark and Share


  Honest Ape
Bra och stark.
Två hundra kilo kärlek till dig, Sunshine!
2009-05-12

  Bjarne Nordbö
Du skriver så jag ryser. Tack.
2008-08-20

  Mike
en otroligt gripande och sorglig berättelse. den sitter kvar i tankarna länge. jag blir gripen av historien och ärligheten och samtidigt andas det lite hopp.

otroligt bra!
2008-08-19

  Arv
Bra! Jag gillar den, början sätter en sorglig känsla som är jävligt bra skrivet, ärligt på tåt vis

Jag såg en gammal vänn igår

Han bar mitt hjärta i sina händer
många år i hemlighet
tonårskärlek du vet

snyggt
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ